Loopbaan Coaching

Ook zo benieuwd waar jouw talenten liggen? Waar ben jij goed in? Wat vind je leuk om te doen? Wanneer is jouw (werk) leven een 10? Wat is nu echt jouw droombaan? Laten we samen op onderzoek gaan!

Loopbaan Coaching

Ook zo benieuwd waar jouw talenten liggen? Waar ben jij goed in? Wat vind je leuk om te doen? Wanneer is jouw (werk) leven een 10? Wat is nu echt jouw droombaan? Laten we samen op onderzoek gaan!

Loopbaan Coaching

Yes! Het is weer een nieuwe werkweek! Je hebt er ontzettend veel zin in! Of voelt dat voor jou anders? Ervaar je het gevoel van stress, ontevredenheid en sleur wanneer je aan je werk denkt?

Wat zou het heerlijk zijn om weer voldoening uit je werk te halen. Ervaren dat de tijd voorbij vliegt. Met plezier naar je werk gaan. En dan ook nog energie overhouden aan het einde van de dag!

Loopbaan Coaching is er voor iedereen die zijn of haar talenten en kwaliteiten in het werk leven wil benutten en heel graag werkgeluk wil ervaren. 

Investeren in een loopbaantraject is een verstandige investering in jezelf. Het betaalt zich altijd uit in meer kennis, inzicht, werkplezier, groei en geluk. Vaak zijn werkgevers bereid om te investeren in hun menskapitaal; hun medewerkers. Voor werkgevers, maar ook voor ondernemers, zijn kosten van coaching en loopbaanbegeleiding aftrekbaar. Vraag bij jouw leidinggevende/ HR afdeling naar de mogelijkheden. 

Tijdens het Loopbaan coach traject begeleid ik jou om weer met geluk en voldoening naar je werk te gaan. Het is dan ook mijn missie om jou vooruit te helpen om ECHT te gaan doen wat je graag wilt doen. Van sleur naar passie en van twijfel naar weten. Bureau Geluk helpt je graag op weg.

Wil jij:

JE BENT SLECHTS 1 STAP VERWIJDERD VAN EEN TOTAAL ANDER LEVEN.

Loopbaan Coaching – Traject

‘I’m walking on sunshine! And don’t it feel good!!!’

Ik doe het meest prachtige werk en ik word er nog voor betaald ook!  Voelt dit voor jou ook zo? Doe jij echt werk waar je blij van wordt? Kun jij je talenten inzetten en ben je helemáál op de werkplek waar jij wilt zijn?

Weet jij wat jouw talenten, competenties, drijfveren zijn en wat jou inspireert en gelukkig maakt?  Naast het ontdekken van de perfecte baan is het ook heel belangrijk om jezelf te kennen. Vertrouwen in jezelf te hebben en weten wat je echt gelukkig maakt.

Uit ervaring weet ik wanneer jij jezelf kent, weet je veel beter welke baan en richting bij jouw past. Je kunt veel gerichter jouw carrière uitstippelenHet leven is te mooi en te kostbaar om middelmatig werk te doen. Een salaris is mooi, maar geeft dat het levensgeluk en dagelijks plezier?

It’s never too late to follow your dreams