Over Bureau Geluk

Van sleur naar passie. Van twijfel naar weten. Van overleven naar LEVEN. van angst naar vertrouwen. van onrust naar rust.

Over Bureau Geluk

Van sleur naar passie. Van twijfel naar weten. Van overleven naar LEVEN. van angst naar vertrouwen. van onrust naar rust.

Bureau Geluk

Vanuit Bureau Geluk coach ik volwassenen en jong volwassenen op het gebied van Burn-out en Loopbaan vraagstukken en geluk. Dit doe ik vanuit een Holistische visie en aanpak, vanuit NLP, oplossingsgerichte en positieve psychologie, RET, ACT en Mindfulness.

Mensen komen bij Bureau Geluk wanneer ze niet lekker in hun vel zitten, stressklachten ervaren, ontevreden zijn met hun leven, dit graag anders zien maar niet goed weten waar te beginnen.

In de coaching leren zij zichzelf en hun grenzen beter kennen. Mijn klanten leren meer te gaan leven voor wat zij echt belangrijk vinden en ‘nee’ te zeggen tegen alles dat hun niet meer gelukkig maakt en ‘ja‘ te zeggen tegen hun wensen, dromen en verlangens.

Het is mijn missie om jou vooruit te helpen. Om jouw mooiste versie van jezelf te worden, zodat jij blij, tevreden en gelukkig met jezelf bent en echt gaat doen wat jij diep van binnen altijd al hebt willen doen. Jouw wensen, dromen en verlangens leert ontdekken en hier nog meer naar gaat leven.

  • Je hoeft niet met lood in je schoenen naar je werk
  • Je leven hoeft geen sleur te zijn
  • Je hoeft niet van vakantie naar vakantie te leven om ‘het maar vol te houden‘.
  • Het leven is te mooi en te kostbaar om het zo te ervaren.
Ik kies voor mijn geluk!

Je hebt maar een leven.  Make it count.

Waarom Bureau Geluk?

Uit eigen ervaring weet ik hoe het is om niet blij en tevreden met jezelf te zijn. Jaren heb ik doorgebracht vanuit standje ‘overleven’. Ik voelde mij gestresst, opgejaagd, overprikkeld en niet gelukkig, maar wist niet goed hoe dit zelf te veranderen, ondanks dat ik was afgestudeerd als Maatschappelijk werker. Ik heb aan den lijve mogen ondervinden hoe het is om burn-out te zijn en niet de juiste hulp of begeleiding te krijgen. 

Het is een hele zoektocht geweest, om te ontdekken wat nu goed werkt. Hoe je rust in jezelf kunt vinden. Meer balans kunt ervaren, grenzen beter leert herkennen en erkennen. Mijn leven is echt 180 graden veranderd in vergelijking met waar ik vandaan kom. Het is zo’n fijn gevoel om te weten wie je bent, wat bij je past, en om blij, tevreden en gelukkig met jezelf en het leven te zijn.  Dat gun ik jou ook. 

Vanuit alle opleidingen en cursussen die ik heb gevolgd heb ik een prachtige mix samengesteld om jou sneller, concreter en efficiënter te kunnen begeleiden. Ik gun jouw een makkelijkere maar vooral ook liefdevollere route zonder labels, pillen en lange therapie. Er is niks ‘mis’ met je. Je mist waarschijnlijk geen stofje en lange therapietrajecten zijn echt niet perse nodig om jou vooruit te helpen.

Ik sta voor liefde, oprechte aandacht en persoonlijke groei en ik denk graag vanuit positiviteit en mogelijkheden.

Laten we vandaag nog gaan voor jouw mooiste leven.

Say YES to new adventures