Training 'Ik & Zelfliefde'

Wat is zelfliefde voor jou? Hoe is je relatie met jezelf? Liefde begint bij jezelf

Training 'Ik & Zelfliefde'

Wat is zelfliefde voor jou? Hoe is je relatie met jezelf? Liefde begint bij jezelf

Training “Ik en Zelfliefde”

Tijdens deze training werk je aan de thema’s zelfvertrouwen en zelfliefde. Wat is zelfliefde voor jou? Hoe is jouw relatie met jezelf? Hoeveel tijd besteed jij eigenlijk aan deze relatie met jezelf? En welke dingen kun je doen (of juist laten) om de relatie met jezelf te verbeteren

Zo vaak zijn we gericht op een ander. Op externe zaken, terwijl de relatie met onszelf er bij in schiet. Best gek eigenlijk, dat we daar soms zo weinig aandacht aan besteden. Daar breng ik graag samen met jou verandering in!

Liefde begint bij jezelf. Wanneer jij echt van jezelf houdt, zul je meer geluk ervaren, betere relaties aantrekken en blij zijn met alles wat je bent en hebt. Het is eigenlijk zo simpel. Let’s g(r)o(w). 

Wees lief (de) voor jezelf.

Yes, ik ik gun mezelf Geluk & Zelfliefde.

Vorige deelnemers omschreven het als een M A G I S C H E training waarbij je op een speelse manier met het thema Z E L F L I E F D E aan de slag gaat. Met oa. meditatie, visualisatie en hele toffe oefeningen. Heel toegankelijk, speels en met plezier werken aan de relatie met jezelf. Een aanrader voor iedereen die aan de relatie met zichzelf wil werken. Let's g(r)o(w).

MartsjeBureau Geluk

    Say Y E S  to  S E L F L O V E