Zelfliefde

Zin in een ontspanningsmassage? Yin Yoga sessie? Selflove retreat? Wat is Zelfliefde voor jou?

Zelfliefde

Zin in een ontspanningsmassage? Yin Yoga sessie? Selflove retreat? Wat is Zelfliefde voor jou?

Zelfliefde, wat is dat voor jou?

Zelfliefde is meer dan een gezichtsmaskertje opsmeren en een dagje spa bezoeken met je vriendinnen. Zelfliefde betekent dat jij jezelf accepteert zoals je bent, inclusief je ’tekortkomingen’, ‘ontwikkelpunten’ of ‘imperfecties’. Zelfliefde is goed voor je lichaam zorgen, genoeg bewegen en lief zijn voor jezelf, uitgaan van jouw eigen kracht en kwaliteiten en jezelf niet vergelijken met anderen.

We zijn heel goed in het zorgen voor andere mensen, maar hoe goed zorg jij voor jezelf?  Jij mag jezelf toestaan om nu te genieten, te ontspannen en gelukkig met jezelf te zijn.  Bureau Geluk helpt je graag hierbij! 

Ontspanning Massage

Verwen jezelf met een heerlijke klassieke ontspanningsmassage waarbij je hele lichaam gaat ontspannen. Boek snel deze heerlijke hoofd- en lichaamsmassage en kom volledig tot rust. 60 min. €50,-/ 90 min. €75,-  Te boeken bij Bureau Geluk of in DUO met 60min. Floaten + 60min. Massage bij Floaten&zo Groningen

Yin Yoga

Yin is een hele rustige manier van Yoga beoefening waarbij je langere tijd in 1 houding blijft. Het is heel ontspannen en voor iedereen toegankelijk. Jong, ouder, lenig, stijf:) Bureau Geluk geeft regelmatig Yin Yoga lessen. 1 op 1 en aan bedrijven/ groepen.

Ik & zelfliefde

Deze training staat in het teken van zelfvertrouwen en zelfliefde. Vorige deelnemers omschreven het als een ‘magische training waarbij je op een speelse manier met dit thema aan de slag gaat’. Met oa. meditatie, visualisatie en hele toffe oefeningen. 

Selflove retreat

Bureau Geluk organiseert regelmatig een selflove retreat dag. Een hele dag die helemaal in het teken staat van zelfliefde, ontspanning, en selfcare. Met oa. yoga, visualisaties en hele toffe oefeningen voor meer zelfliefde en selfcare. Gun jezelf zo’n heerlijke verwen dag!

Wees lief voor jezelf vandaag.

Kies jij voor zelfliefde & geluk? 

Bij Bureau Geluk valt het zo mooi samen! Of je nu wilt ontspannen met Yin Yoga, jezelf een heerlijke Massage gunt, een training Zelfliefde wilt volgen of je heerlijk in de watten wilt laten leggen op een van de Retreat dagen. Het is allemaal mogelijk! Wat is het heerlijk om samen te werken en mensen zo ontspannen, blij en gelukkig mogelijk de deur uit te zien gaan. Gouden combi!

Paula DillemaBusiness & Zo | Floaten & Zo

    Say YES to Selflove